خورش سیب,خورش سیب درختی,خورش سیب درختی,خورشت سیب درختی,طرز تهیه خورش سیب درختی,دستور پخت خورش سیب درختی,طرز تهیه ی خورش سیب درختی,روش تهیه خورش سیب درختی
اگر شما هم نام خورش سیب را شنیده اید و علاقه مند به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه خورش سیب درختی خوشمزه لرستان
گوشت | نیم کیلوگرم |
پیاز | دو عدد |
سیب شیرین | چهار عدد |
لپه | یک پیمانه |
رب گوجهفرنگی | یک قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی رنده شده | دو عدد |
لیموعمانی | پنج عدد |
زعفران | نصف قاشق چایخوری |
دارچین، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
خورش سیب غذایی خوشمزه و دلچسب از لرستان است که برای ذائقه های شیرین مناسب است.
آموزش و طرز تهیه خورش سیب درختی خوشمزه لرستان
طرز تهیه خورش سیب :
ابتدا پیازها را رنده کرده با زردچوبه و
روغن سرخ میکنیم، سپس گوشت ها را قیمه ای خرد کرده و در پیاز سرخ میکنیم و
دارچین و فلفل را میافزاییم. بعد گوجه فرنگی ها و رب گوجه فرنگی را داخل
مواد می ریزیم.
آموزش و طرز تهیه خورش سیب درختی خوشمزه لرستان
آن گاه لپه را که از قبل خیس کرده ایم آبکش کرده و داخل مایه سرخ میکنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و میگذاریم بپزد بعد از 1/5 ساعت لیموعمانی، زعفران و نمک را اضافه میکنیم و میگذاریم خورش جا بیفتد 45 دقیقه قبل از سرو، سیب های خرد شده را اضافه میکنیم (به این دلیل که سیب زرد له میشود.)