آشنایی با مضرات و خواص آلو بخارا برای کبد چیست
آشنایی با مضرات و خواص آلو بخارا برای کبد چیست در سایت جسارت
خواص آلو بخارا برای کبد , خواص آلو بخارا برای کبد چرب , خواص آلو بخارا برای کبد چیست , خواص آلو بخارا برای کبد و کلیه , خواص آلو بخارا برای کبد و معده , خواص آلو بخارا برای کبد و قلب , خواص آلو بخارا برای کبد و شکم , خواص آلو بخارا برای کبد و کلیه ها
آشنایی با مضرات و خواص آلو بخارا برای کبد چیست
هدف از این پاک کردن، اکسیژن رسانی به ریه ها و کبد است. برای اشخاصی که سیگار مصرفمی کنند ونایژه هایشان بیمار است ،اشخاصی که عفونت ریه دارند ،اشخاصی که ریه هایشان آب آورده است،کسانی که کبد چرب دارند،حتی اشخاص سالم برای اینکه از بیماریهای ریه پیشگیری کنند و کبدشان را بشویند و پاکسازی کنند قابل استفاده است.
خواص آلو بخارا برای کبد
یک کارشناس طب سنتی گفت: مبتلایان به کبد چرب چند عدد انجیر خشک و آلو بخارا را در آب خیسانده و صبح مصرف کنند که به دفع سموم از کبد کمک میکند، همچنین مبتلایان به کبد چرب از مصرف آب یخ نیز پرهیز کنند.سید جواد علوی در گفتوگو با سایت جسارت، اظهار داشت: کبد چرب از دیدگاه طب سنتی کبد به عنوان آشپزخانه بدن عمل میکند که طبع گرم و تر دارد و در اثر تغییر مزاج کبد به طبع سرد تحلیل و کم کردن چربیها کاهش پیدا میکند و موجب انباشته شدن چربی در کبد میشود.
آشنایی با مضرات و خواص آلو بخارا برای کبد چیست
برای شستشو و پاکسازی کبد و ریه های خود این معجون را می بایست در دو روز متوالی میل کنید. برای هر روز نیم کیلوگرم آلو بخارا را به همراه 4 الی 5 لیوان آب در ظرف شیشه ای(مانند ظرف پیرکس) بریزید، بجوشانید و دم کنید. چوب دارچین را در آب درحال جوش بریزید و زمانیکه رنگ آب و آلو کاملاً عوض شد (زمانیکه آلو رنگ چوب دارچین گرفت و پف کرد) ظرف را از روی حرارت بردارید و کمی صبر کنید تا خنک شود، سپس آلو و آب را از هم جدا کرده و آلوهارا له کنید و در صافی بریزید و با قاشق چوبی صاف کنید تا تمام گوشت آلو از صافی بیرون آید. آلوی صاف شده را داخل همان آب آلو بریزید و تا حدی صبر کنید که اگر انگشتتان را وارد مایع کنید، انگشتتان نسوزد(معجون از حرارت بیافتد). سپس داخل آن یک و نیم قاشق غذاخوری نمک سولفات دو ممیزی (Epsom Salt) و یک قاشق غذاخوری زردچوبه بریزید و ظرف پیرکس را در یخچال بگذارید.
خواص آلو بخارا برای کبد چرب
مبتلایان به کبد چرب از مصرف آب یخ پرهیز کنند
به گفته وی افراد مبتلا به کبد چرب از مصرف آب یخ، موادغذایی کنسروی، غذاهای آماده، ترشی، غذاهای چرب و میوههای طبع سرد مانند هندوانه پرهیز داشته باشند همچنین افراد مبتلا به کبد چرب از غذاهایی که حاوی جو مانند سوپ جو با سبزی فراوان استفاده کنند.این کارشناس طب سنتی با بیان اینکه اگر طبع معده به سردی گرایش پیدا کند، کبد نیز دچار سردی خواهد شد، ادامه داد: افراد مبتلا به کبد چرب قبل و بعد از غذا نمک مزه مزه کنند چرا که موجب ترشح بیشتر اسید معده شده و معده را گرم کرده و به بهبود هضم کمک میکند؛ اختلال در هضم غذا بر کبد تاثیر منفی خواهد گذاشت.
آشنایی با مضرات و خواص آلو بخارا برای کبد چیست
امام رضا درباره مصرف آلو می فرمایند:
آلوی تازه حرارت را خاموش و صفرا را تسکین می دهد و آلوی خشک خون را ساکن می کند و درد مهلک را آسان و از بین می برد
خواص آلو بخارا برای کبد چیست
علوی افزود: مبتلایان به کبد چرب باید از یبوست پرهیز داشته باشند و میتوانند چند عدد انجیر خشک و آلو را شبها در آب خیسانده و صبح مصرف کنند که به دفع سموم از کبد کمک میکند البته باید خاطرنشان کرد که در مدت یک تا 3 ماه اگر انجیر و آلو مصرف شود اثرات بسیار مثبتی را بر کبد خواهد گذاشت.برای رفع کبد چرب افراد عرق کاسنی و شاهتره را با آب مخلوط کرده مصرف کنند
آشنایی با مضرات و خواص آلو بخارا برای کبد چیست
طبیعت آلوی سیاه رسیده شیرین اعلا در درجه اول سرد و در درجه دوم تراست. آلو بخارابرای سردرد گرم و تب های صفراوی و تشنگی و حرارت قلب و خارش بدن مفید است. آلوبخارا به سبب خاصیت تقطیع و تلطیف خود اخلاط فاسد را نرم کرده و از معده و روده خارج می کند. آلوبخارا درافراد سردمزاج یا کسانی که معده سرد دارند، بهتراست با آب وعسل میل شود. کسانی که از بیماری طحال رنج می برند قبل ازغذا آن را میل کرده و تا از معده خارج نشده غذای دیگری نخورند. اگر آلوی خشک را با آب پخته و صاف کنند وبا عسل یا ترنجبین یا شکر میل کنند مسهل قویتری است.
خواص آلو بخارا برای کبد و کلیه
وی اضافه کرد: افراد مبتلا به کبد چرب میتوانند عرق کاسنی و شاهتره را با آب مخلوط کرده مصرف کنند همچنین 2 قاشق غذاخوری خاکشیر در آب جوش ریخته و صبح ناشتا استفاده کنند.این کارشناس طب سنتی با اشاره به اینکه مبتلایان به کبد چرب لبنیات را با مصلحات مصرف کنند، خاطرنشان کرد: ماست را همراه با نعناع یا آویشن یا پونه؛ شیر با گلاب یا عسل پنیر تازه را با آویشن یا سیاه دانه و مغز گردو؛ خامه را با عسل؛ دوغ را با گل سرخ، کاکوتی و زنیان؛کشک با سیر نعناع خشک یا پونه کوهی مصرف کنند.