آموزش ساده طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز خونگی
آموزش ساده طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز خونگی در سایت جسارت
طرز تهیه لواشک آلو زرد ,طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز,طرز تهیه لواشک آلو زرد,روش تهیه لواشک الو زرد,طرز تهیه لواشک با الو زرد,طرز تهیه ی لواشک زردآلو,طرز تهیه لواشک الو زرد,طرز تهیه لواشک زرد الو خانگی,طرز تهیه لواشک سیب زرد,طرز تهیه لواشک خانگی با زرد الو,طرز تهیه لواشک زردآلو,طرز تهیه ی برگه ی زردالو,طرز تهیه لواشک خانگی با زردآلو
آموزش ساده طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز خونگی
در این مطلب از سایت جسارت به آموزش ساده طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز خونگی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
آلو یکی از منابع خوب آنتی اکسیدانها است. این میوه حاوی مقادیر مناسبی از ترکیبات فنلی و بتاکاروتن میباشد که با اثر آنتی اکسیدانی خود رادیکالهای آزاد اکسیژن را خنثی میکند. رادیکالهای آزاد اکسیژن اثرات مخربی را در بدن اعمال میکنند، زیرا این رادیکال های آزاد با اکسیداسیون چربیها در بدن سبب میشوند که چربی همواره در رگها رسوب کرده و گرفتگی عروق پیش آید. این فرآیندها جزء عوامل اصلی بروز بیماریهای قلبی- عروقی است. یکی دیگر از مضرات رادیکالهای آزاد اکسیژن تخریب DNA است. چنانچه DNA آسیب ببیند احتمال تولید سلولهای سرطانی در بدن به شدت افزایش مییابد. یکی دیگر از مضرات رادیکالهای آزاد، افزایش احتمال بروز استئوآرتریت میباشد که منشا پیدایش بیماریهایی نظیر آرتریت روماتوئید است. سالیانه هزاران نفر بر اثر ابتلا به بیماریهای قلبی- عروقی و سرطان در جهان میمیرند و درصد زیادی از هزینههای بخش بهداشت و درمان صرف این گونه بیماریها میشود. با توجه به تاثیر آلو در پیشگیری از این بیماریها مصرف این میوه میتواند در سلامت انسان بسیار موثر باشد.
طرز تهیه لواشک آلو زرد
آلو زرد.. زرد آلو …آلوهای قرمز یا آلوهای تیره که آلو سیاه هم بهش میگن هرکدوم رو که دوست داشتین یا حتی بصورت ترکیبی بریزین توی قابلمه بعد یه مقدار کم آب بریزید روش بهمراه کمی نمک(اگه دوست داشتین کمی هم شکر بریزید تا ترش وشیرین بشه)و بگذارید تا حسابی پخته ونرم بشن. بعداز پخت از صافی رد کنید تا پوست وهسته میوه گرفته بشه اگه دوست داشتین خیلی ترش بشه کمی جوهر لیمو هم اضافه کنید اگر نه همینجوری هم طعمش عالیه. بعد توی یه سینی که کمی چرب کردید بریزید و بگذارید توی آفتاب تا خشک بشن من توی تراس گذاشتم روی پشت بوم هم میشه بگذارید فقط روش رو با یه پارچه توری بپوشونید تا حشرات روش نشینن.
آموزش ساده طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز خونگی
همچنین آشپزها و کسانی که تمایل ندارند از چربی، کره یا مارگارین در دستورات خود استفاده نمایند میتوانند از پورهی آلو خشک در دستورات خود نظیر کیک میوهها، برانی شکلات یا کیک هویج استفاده کنند که ماهیتی جویدنی و نرم دارند. پورهی آلو خشک به حجم و مقدار دستور غذایی میافزاید و در عین حال حاوی چربی هم نیست. بنابراین استفاده از آلوخشک برای افرادی که باید رژیم کمچربی داشته باشند و تمایل بهخوردن «هلههوله» شیرین دارند، مناسب است.
طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز
بعد از چند روز کاملا خشک میشه وبراحتی از سینی جدا میشه اگه دوست داشتین توی سینی نایلون بذارید وکمی چرب کنید ومواد رو روش بریزید وبعد از خشک شدن لواشک یک نایلون هم روی لواشک بگذارید. در مرحله ای که مواد رو ار صافی رد کردید میتونین دوباره حرارت بدید تا سفت تر بشه در اینصورت مدت زمان کمتری لواشک آماده میشه چون مقدار آبش کم شده.یه مدل ترشک هم درست میکنیم که همین مواد روی میپزیم اما دیگه توی آفتاب نمیذاریم وقتی پخته وصاف کردیم توی ظرف میرزیم واستفاده میکنیم اما باید ترکیبی باشه تا خوشمزه بشه ما ترکیب چند نوع میوه رو میذاریم مخصوصا با آلوهای قرمز که رنگش قرمز خوشکل میشه بعداز پخت برگه های زرد آلوی خشک (یا دون انار خشک و آلبالو خشکه) هم میریزیم توش .