آشنایی بیشتر با آلو بخارا و خواص آن که سرشار از فیبر است
آشنایی بیشتر با آلو بخارا و خواص آن که سرشار از فیبر است در سایت جسارت
آلو بخارا و خواص آن ،طرز تهیه آلو بخارا و خواص آن ، مصرف آلو بخارا و خواص آن در بارداری ، آلو بخارا و خواص آن در حاملگی ، خواص آلو بخارا
آشنایی بیشتر با آلو بخارا و خواص آن که سرشار از فیبر است
در این مطلب از سایت جسارت به تاثیر مصرف آلو بخارا و خواص آن می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
آلو میوهای شگفتانگیز و آبدار است که از نظر گیاهشاسی به تیرهی رزاسه یا گلسرخیان تعلق دارد.
این میوه عضوی از خانوادهی آلوهای نوع پرانوس است که هلو، شلیل، و بادام را نیز در بر میگیرد. این یکی از معدود میوههایی است که در انواع رنگهای مختلف موجود است.
گیاهی که این میوه را به بار میدهد درختچهای کوچک است که در سراسر جهان به ویژه در چین، امریکا، ژاپن، و اروپا میروید.
آلو بخارا و خواص آن
الو بخارا که به نام های آلو زرد –پردفوس –یرقون –اجاص –جاصا والو برقانی نیز معروف می باشد ،دارای طبع سرد و تر است .
همچنین آلوبخارا سیستم اسکلتی بدن را سالم و قوی نگه میدارد. سلامت استخوانها از اهمیت بالایی برخوردار است و
مراقبت از آنها مانع بروز پوکی استخوان، شکستگیها و تحلیل عضلانی میشود.
پروتئینهای گیاهی و غذاهای سرشار از کلسیم گزینه بسیار مناسبی برای حفظ سلامت استخوانها محسوب میشود ولی در این میان،
مصرف مواد معدنی مانند بور، منگنز، پتاسیم و آهن نیز حائز اهمیت است.
آلوبخارا حاوی تمام این مواد معدنی است و مقدار آن بیش از تمام میوهها و سبزیجات مصرفی در طول روز است و حجم مواد معدنی استخوانها را بالا میبرد.
آلو بخارا به عنوان یک میوه خشک باعث غنی شدن ذخایر کلاژن بدن میشود که بدن را قوی و استخوانها را نرم نگه میدارد.
ویتامین C بالایی که در این ماده مغذی وجود دارد، به جذب بالای آهن از مواد غذایی کمک میکند.