در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم در مورد عرق کاسنی در بارداری مصرف کنیم یا نه؟ + جزئیات کامل و عکس صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و با دادن نظرات ما در بهبود کیفیت سایت یاری نمایید.در این مطلب تاثیرات عرق کاسنی در بارداری را مرور خواهیم کرد، اما قبل از آن لازم است توضیحاتی در مورد گیاه کاسنی به شما ارائه دهیم؛ کاسنی گیاه دارویی می باشد که دارای گل هایی به رنگ آبی یا ارغوانی است. ریشه و گل آن خاصیت درمانی دارد. به همین دلیل این گیاه، مورد توجه بسیاری از پزشکان طب سنتی قرار گرفته است.
کاسنی، علی رغم فواید بی شماری که دارد، اما مصرف زیاد آن در دوران بارداری توصیه نمی شود. به این دلیل که کاسنی تحریک کننده قوی رحم است، در نتیجه مصرف آن احتمال آغاز انقباضات رحم را به دنبال دارد و می تواند سلامتی جنین را به خطر اندازد. مصرف زیاد کاسنی و یا عرق کاسنی در بارداری موجب خونریزی شده که در نهایت باعث سقط جنین می شود. بنابراین لازم است در هنگان مصرف کاسنی در دوران بارداری حتما با پزشک خود مشورت نمایید. در ادامه با فواید و مضرات کاسنی در بارداری بیشتر آشنا می شوید.
کاسنی به دلیل وجود یک پروبیوتیک قوی، برای رفع مشکلات گوارشی از قبیل یبوست، ریفلاکس معده، سوزش سر دل، سوء هاضمه و اسیدی شدن معده در دوران بارداری مفید می باشد.
گیاه کاسنی حاوی ماده ای به نام فروکتان بوده که خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد توموری داشته و همینطور پلی فنول های موجود در کاسنی از بروز سرطان سینه و کلرورکتال در خانم های باردار جلوگیری می کند. بنابراین مصرف کاسنی و یا عرق کاسنی در بارداری رشد تومورهای سرطانی را به حداقل رسانده و از بروز سرطان جلوگیری می کند.
ریشه کاسنی مدر بوده، در نتیجه مصرف آن در بارداری، موجب پاکسازی کلیه و کبد از سموم خطرناک می شود. همچنین مانع تجمع آب در بدن زنان باردار شده و ورم پا را کاهش می دهد.
گیاه کاسنی به دلیل خاصیت ضد باکتریایی بودن آن، شخص را از مبتلا شدن به عفونت های مختلف در دوران بارداری محافظت می کند. همچنین برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی، عروقی نیز مفید می باشد.
کاسنی به دلیل خاصیت ضد التهابی آن، درد های التهابی در دوران بارداری را کاهش داده و مصرف این گیاه با تجویز پزشک، موجب کاهش گرفتگی عضلات و نرم شدن مفاصل پا می شود.
استفاده از کاسنی در دوران بارداری موجب بروز عوارضی مانند خونریزی در بارداری، انقباضات ناگهانی رحم، سقط یا زایمان زودرس، التهابات پوستی، خارش، کم شدن اشتها، کاهش وزن، بروز مشکلات تنفسی، خستگی و گیجی شده، از این رو با وجود اینکه مصرف کاسنی، فواید زیادی دارد اما به دلیل تاثیرات منفی آن بر روی جنین و مادر و خطراتی که ممکن است به دنبال داشته باشد، مصرف آن در دوران بارداری به هیچ عنوان توصیه نمی گردد.
The post عرق کاسنی در بارداری مصرف کنیم یا نه؟ appeared first on آرگا.